Pia K mødte vrede demonstranter

Pia Kjærsgaard mødte onsdag eftermiddag en flok vrede LO demonstranter ved Vejgårdhallen i Aalborg. De er utilfredse, fordi Pia Kjærsgaard i sidste uge anklagede LO for at svigte sine medlemmer.

Onsdag aften skulle Pia Kjærsgaard deltage i et offentligt møde i Vejgårdhallen i Aalborg. Men inden hun kunne komme ind og deltage i mødet, måtte hun først forbi en flok vrede LO-demonstranter, som havde taget plads uden for Vejgårdhallen.

LO i Aalborg er utilfredse med, at Pia Kjærsgaard i sidste uge beskyldte LO for at have svigtet sine medlemmer ved ikke at gøre nok ved problemerne med østeuropæisk arbejdskraft.

LO i Aalborg valgte derfor at vise deres utilfredshed ved demonstrationen i dag.

- Vi er rigtig, rigtig utilfreds med at hun kommer med sådan et angreb på Fagbevægelsen LO, som kommer til at stå i nogle hårde kampe med trepartsforhandlinger fremadrettet. Så vi er rigtig utilfredse med, at hun angriber LO og lønmodtagerne i øjeblikket, siger Jan Møller Christiansen, formand i Tillidsmandskollegiet.

- Jeg forsøger jo at hjælpe dem, fordi jeg tror der er rigtig mange arbejdere og lønmodtagere, der er utilfredse med, at partierne i folketinget og fagbevægelsen jo har bakket op om østeuropæisk arbejdskraft. Og det er bare det jeg gør opmærksom på, så jeg er faktisk på deres side, siger Pia Kjærsgaard, formand for Dansk Folkeparti.

Da Pia Kjærsgaard ankom til Vejgårdhallen råbte demonstranterne blandt andet "Pia ud af Vejgaard! Pia ud af Vejgaard!" efter hende.


Seneste nyt

fra Nordjylland