To piger antastet på legeplads: Politiet har fået meget få henvendelser

Foto: Kanal Frederikshavn

Det vælter ikke ligefrem ind med henvendelser i sagen om to piger, der blev udsat for blufærdighedskrænkelse i Frederikshavn.

Tirsdag fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at to 10-årige piger blev antastet af en mand på en legeplads på Randersgade i Frederikshavn. Manden befølte pigerne på lår og bagdele og forsøgte at knappe bukserne op på den ene. Det fik pigerne til at løbe hjem til deres forældre, der anmeldte episoden. 

Derefter meddelte politiet, at de meget gerne modtager henvendelser fra folk, der kunne ske at vide noget. Det har dog vist sig, at der er sparsomt med folk, der kan hjælpe politiet videre i deres efterforskning. Det skriver Kanal Frederikshavn. 

Læs også Mand antastede børn: 10-årige piger blev befølt på bagdele og lår

Et tip er dog interessant. En kvinde fortæller til politiet, at hun har været udsat for noget tilsvarende i det samme området. Hendes beskrivelse af manden er desuden identisk med pigernes. 

Begge parter beskriver manden som yngre, mørklødet og med kort, sort hår. 

- Der er skrevet en rapport, og vi fortsætter nu efterforskningen. Vi håber fortsat på flere henvendelser i sagen, siger politikommissær Carsten Kjær, der er daglig leder af beredskabet i Patruljecenter Frederikshavn, til Kanal Frederikshavn. 
 

Flere nyheder fra TV2 Nord