Pigernes Kro er gået konkurs – kører videre alligevel

Der var gang i dansegulvet så sent som i lørdags på Pigernes Kro i Onsild, der ligget lidt uden for Hobro, hvor der ifølge kroen var langt over 400 gæster, der havde lagt vejen forbi.

Pigernes Kro kører nemlig videre, selv om den i torsdags blev erklæret konkurs i skifteretten i Aalborg.

Det fortæller advokat Lars Møgelvang Hansen, der er kurator i konkursboet efter Pigernes Kro.

- Jeg vurderer, at der er grundlag for en fremtidig forretning. Så indtil videre fortsætter driften. Vi driver kroen videre i konkursboet. Og så skal vi så have fundet en person, der vil overtage den, siger Lars Møgelvang Hansen.

quote Det er selvfølgelig målet og håbet at fortsætte. Så gæsterne skal bare komme som de plejer, for det får ikke nogen indvirkning på den del

Lars Møgelvang Hansen, advokato og kurator

Singlefesterne fortsætter

Det er indehaveren af Pigernes Kro, der selv har indgivet konkursbegæringen. Ifølge kuratoren er årsagen et dårligt år i 2016, hvor der blev lavet et underskud på godt 600.000 kroner.

- Man har manglet penge i forhold til at betale kreditorer. Man har haft et meget dårligt 2016, og her har man lavet et underskud. Og det har man ikke været i stand til at indhente i år, siger Lars Møgelvang Hansen.

Pigernes Kro er især kendt for singlefesterne, der afholdes hver uge, som tiltrækker gæster langvejs fra.

Ifølge kuratoren er hele personalet fra Pigernes Kro også ansat i konkursperioden.

- Det er selvfølgelig målet og håbet at fortsætte. Så gæsterne skal bare komme som de plejer, for det får ikke nogen indvirkning på den del. Man kan sige, at det er administrativt. Vi har da et håb om, at vi inden for et par uger eller tre kan få en løsning i stand, slutter kuratoren. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland