Pinsebilister havde sprit og narko i blodet

Flere bilister var ikke helt klar til en test for alkohol og narko 2. pinsedag. Foto: Søren Broust Hansen

Nordjyllands Politi standsede mandag fire bilister, som var påvirkede af enten alkohol eller narko.

Mandag fik Nordjyllands Politi travlt med alkometer, narkometer og blodprøver, da de standsede flere bilister, som burde have ladet bilen stå. I alt fire alkohol- eller narkotikapåvirkede bilister gik i fælden forskellige steder i Vendsyssel.

Midt på eftermiddagen, klokken 13.40, standsede en patrulje en bilist i Hjallerup. En alkometertest viste, at bilisten var påvirket over den tilladte grænse, og derfor blev bilisten anholdt og taget med på stationen, hvor der blev taget en blodprøve for at fastslå promillen nøjagtigt.

Klokken 19.10 og klokken 19.30 røg to bilister i fælden i henholdsvis Hjørring og Tornby ved Hirtshals. Den ene bilist dumpede en narkometertest - og havde desuden ikke noget kørekort - da det ikke var blevet generhvervet.

Den anden bilist havde fået en tår over tørsten og klarede dermed ikke alkometertesten. Begge bilister blev anholdt og taget med på stationen for at få taget en blodprøve.

Politiet var ikke færdige med at fange påvirkede bilister 2. pinsedag. Klokken 20.20 var den gal i Aabybro, hvor endnu en bilist havde blandet narko og bilkørsel. Her slog narkometret ud, og bilisten blev anholdt med henblik på at få taget en blodpørve.

Flere nyheder fra TV2 Nord