Pirater misser økonomisk mål - underskud på halv mio.

Aalborg Pirates har netop offentliggjort sæsonregnskab for 2013-2014, hvor det blev til et underskud på 476.107 kroner.

Ishockeyklubben Aalborg Pirates nåede med en semifinaleplads sæsonens sportslige målsætning, men økonomisk var der stadig et stykke i mål, da Aalborg Pirates A/S slutevaluerede 2013-2014-sæsonen.

-På trods af en stor indsats af alle lykkedes det ikke at komme i mål økonomisk. Vi måtte undervejs i sæsonen afvige fra vores plan og ændre på det administrative setup, da vi bad Frederik Åkesson tage over på trænersiden og få rettet op på det sportslige, siger bestyrelsesformand i Aalborg Pirates, Morten Fals.

Ifølge formanden betød den rokade, at der blev skabt et tomrum omkring blandt andet salg af sponsorater, som man ikke har været i stand til at få fulgt op på. Derudover har selskabet været nød til at afskrive tilgodehavender hos samarbejdspartnere, der ikke været i stand til at støtte klubben.

-Vi har mange gode og loyale samarbejdspartnere, som vi er dybt afhængige af for at kunne have ishockey på eliteniveau i Aalborg. Går det dem godt, afspejler det sig direkte på os, men der kæmpes hårdt om sponsorkronerne i en stærk sportsby som Aalborg, siger Morten Fals.

Klubbens egenkapital er 497.030 kroner, og på trods af årsunderskuddet er der fremadrettet optimisme hos Aalborg Pirates, hvor man blandt andet har ansat to nye koordinatorer i administrationen, som Frederik Åkesson også vender tilbage til.

På generalforsamlingen fik bestyrelsen desuden bemyndigelse til at lave en kapitaludvidelse på mellem en og to millioner kroner, så ejerkredsen kan udvikles.

-Med en bred opbakning og et solidt økonomisk fundament står vi stærkt rustet i fremtiden, siger Morten Fals.


Seneste nyt

fra Nordjylland