Pirater skriver kontrakt med solide tvillinger

Godt scorende tvillinger tager en ekstra tørn for Aalborg Pirates og har forlæmget kontrakt.til 2020.

Om Aalborg Pirates-direlktør har fået mængderabat er uvist, men under alle omstændigheder har mesterklubben valgt at forlænge kontrakterne med tvillingerne Martin og Mikkel Højbjerg. Deres kontrakt gjaldt ellers også for den kommende sæson - men klubben har sikret sig et par autografer, der binder klubben og tvillingerne sammen frem til 2020. 

Højbjerg tvillingerne har sat masser af point ind på kontoen i de seneste sæsoner for Aalborg, hvor Mikkel er noteret for 75 point (30+45) i 92 kampe i grundspillet samt 14 point (7+7) i 20 slutspilskampe. Martin er noteret for 61 point (28+33) i 72 grundspilskampe, mens det er blevet til 10 point (1+9) i 22 slutspilskampe.

- Deres samspil med Julian Jakobsen har været fremragende de seneste sæsoner. Man kan nærmest give dem bind for øjnene alle tre og de vil stadig være en trussel for modstanderne. Så godt har deres samspil været, udtaler sportschef, Ronny Larsen.

Både Mikkel og Martin havde en stor andel i, at Aalborg Pirates i sidste sæson kunne hjemtage The Double og et dansk mesterskab for første gang i 37 år.

- Med underskriften af kontrakten, så har vi endnu et stort stykke af danskerstammen samlet i mere end den kommende sæson. Det er vigtigt med kontinuitet på holdet, og det får vi i større grad med disse underskrifter, slutter administrerende direktør, Thomas Bjuring.


Seneste nyt

fra Nordjylland