Piraterne efter nederlag: - Det er en tom fornemmelse

Selvom Aalborg Pirates missede muligheden for DM-guld fredag, tror de stadig på sejr søndag.

Der var gjort klar til den helt store guldfest, da Aalborg Pirates fredag aften spillede fjerde finalekamp mod Herning Blue Fox i Gigantium.

Men festen måtte udskydes, da piraterne tabte 3-2, og dermed reducerede finaleserien til 3-1.

- Det er en tom fornemmelse, at tabe i sådan en kulisse, siger Julian Jacobsen, fra Aalborg Pirates og fortsætter:

- Jeg ved ikke, om det er det, der sætter lidt pres på. Men selvfølgelig er der nerver på i sådan en kamp. Vi førte jo 3-0 og kunne afgøre det på hjemmebane.

Efter tre altdominerende finalekampe mod Herning Blue Fox var der store forventninger til piraterne. 5000 feststemte tilskuere var med til kampen i Gigantium, mens resten af Aalborg var klar til guldfest i Jomfru Ane Gade.

- Jeg ved ikke, om det er blevet kørt for meget op, og at det er derfor vi ikke vinder fredag. Vi ved jo godt, at der hurtigt kan blive pisket en stemning op, siger Mikkel Højbjerg fra Aalborg Pirates og fortsætter:

- Måske bliver det lidt febrilsk for os med fyldt Gigantium og fyldt Jomfru Ane Gade. Det havde været sjovt at vinde fredag, men det bliver ligeså sjovt at vinde søndag.

quote Det er selvfølgelig skuffende lige nu, men det er op på hesten igen, og så er der en ny kamp som gerne skal vindes søndag.

Mikkel Højbjerg, Aalborg Pirates.

Det var især anden periode med tre mål på fem minutter fra Herning Blue Fox, der blev dyre for piraterne, der nu i stedet må håbe på en sejr søndag eftermiddag.

- Jeg synes bestemt, at vi er klar til på søndag. Vi har allerede spillet to gode kampe i Herning. Vi ved, at vi er et fysisk stærkere hold, og vi er mere skøjtestærke. Fredag kom vi til at løbe lidt for meget efter pucken, og det skal vi have lavet om på til søndag, siger Julian Jacobsen.  

Også Mikkel Højbjerg tror på, at Aalborg kan hive sejren hjem på søndag.

- Det er selvfølgelig skuffende lige nu, men det er op på hesten igen, og så er der en ny kamp som gerne skal vindes søndag, siger han.

 Se interviewet med Julian Jacobsen efter kampen herunder:

 

Seneste nyt

fra Nordjylland