Piraterne faldt mod fighterne fra Hvidovre

Tirsdag aften tabte Aalborg Pirates 2-4 på hjemmebane til Metal Ligaens bundprop, Hvidovre Ishockey Fighters.

Tirsdag aften måtte Aalborg Pirates undvære en håndfuld spillere, heriblandt Kirill Kabanov, nykåret bedste spiller i november, som sad over på grund af karantæne.

Men om det var dét savn, der gjorde udslaget, og fik kampen til at tippe til et nederlag til den absolutte bundprop i Metal Ligaen, Hvidovre Ishockey Fighters, er svært at sige.

Pirates begyndte kampen fint med mange gode muligheder foran modstandernes mål. Det resulterede også i en fortjent føring til hjemmeholdet efter fire minutter, da Oliver Anker Christensen styrede pucken i nettet. En føring, der holdt perioden ud.

Men i anden periode knækkede filmen så for hjemmeholdet. På bare seks minutter lykkedes det ikke bare Hvidovre at udligne, men også at bringe sig foran 2-1. Scoringerne kom i en periode, hvor Pirates var gået betydeligt ned i tempo på banen, og selv om de brugte resten af perioden på at jagte udligningen, kom den først i tredje og sidste periode.

Her var det Oliver Hinse, der bragte balance i regnskabet igen fire minutter inde i perioden.

Desværre holdt den udligning ikke så længe, som Aalborg Pirates måske kunne have ønsket sig. Med syv minutter tilbage af kampen kom Hvidovre igen foran på scoring af Daniel Nielsen, og i det allersidste minut kunne Tobias Dyk så gøre det til 4-2 til gæsterne.

Aalborg Pirates holder dog fast i tredjepladsen i Metal Ligaen.