Piraterne holder kursen: Vinder 3-1 på hjemmebane

Aalborg Pirates kom foran efter en famlende start og modstod i slufasen et intenst Gentofte-pres.

Aalborg Pirates, der vandt Metalligaens grunspil sikkert har så småt sat kursen mod semifinalerne i slutspillet også. Tirsdag aften vandt nordjyderne 3-1 over Gentofte Stars, og stillingen i kampe er nu 2-1.

Kampen blev ikke indledt på nogen sprudlende facon af hverken det ene eller andet hold, og begge mandskaber kunne efter 20 minutters spil på til pause med 0-0 på måltavlen.

Gentofte var det bedste hold i de to første periode, men det var Pirates, der ved Christopher Frederiksen kom foran 1-0 efter 10 minutters spil. Gentofte spillede sig tilbage i kampen fem minutter senere i powerplay, men det var Pirates der ville det mest og med yderligere to mål efter henholdsvis tre og 12 minutters spil i tredje periode udbyggede nordjyderne føringen.

I kampens slutfase satte Gentofte alle sejl ind for at stjæle sejren, men Aalborg Pirates stod imod det hårde pres, og da kampen efter 60 minutters effektivt og intensivt spil var overstået var sejren i hus.

Næste kamp mellem de to mandskaber spilles allerede fredag. Denne gang i Gentofte.