Pirates-cheftræner siger farvel efter DM-guld

Aalborg Pirates' cheftræner, Brandon Reid, skifter efter denne sæson til tyske Krefeld Penguine.

Når Aalborg Pirates til efteråret tager hul på den tunge opgave med at forsvare DM-guldet, bliver det med en mand ved roret. Efter to begivenhedsrige år som cheftræner hos Aalborg Pirates forlader Brandon Reid nemlig klubben til fordel for større udfordringer i den tyske klub Krefeld Penguine.

Det meddeler Aalborg Pirates tirsdag i en pressemeddelelse.

Brandon Reid kom til klubben i sidste sæson, hvor han førte klubben til en grundspilssejr og i en pokalfinale, inden han i sin anden sæson førte klubben til den ultimative sejr med The Double - pokalmesterskabet og det danske mesterskab. 

- Brandon Reid har udrettet mirakler, hvor han har præsteret det ypperste med et begrænset holdbudget. Han har sammen med sportschef Ronny Larsen gjort et ubeskriveligt godt stykke scouting-arbejde sammenholdt med hans store kvaliteter i forhold til mandskabspleje og har på denne måde fået det optimale ud af truppen. Der har fra dag ét været stor tiltro til Brandons arbejde både fra den sportslige sektor og administrationen, og det gode samarbejde bar frugt både på og udenfor isen, siger bestyrelsesformand Morten Fals.

- Vores masterplan er fulgt til punkt og prikke, og en ny træner skal fortsætte dette arbejde med den øvrige organisation i de kommende år. Vi har Danmarks bedste setup og har snart en ny cheftræner på plads, tilføjer Morten Fals.    

Danmark er en udviklingsliga

Brandon Reid havde oprindeliget et år mere på sin kontrakt, men Krefeld Penguine og Aalborg Pirates har sammen fundet en god løsning, skriver Aalborg Pirates. 

- Det er uden tvivl et stort tab for Aalborg Pirates, men vi er altid stolte, når vi sender spillere eller trænere godt på vej mod større ligaer. Danmark er en udviklingsliga, og der gælder de samme regler for en træner, som der gør for spillerne – vi vil gerne vise, at Aalborg Pirates er den perfekte platform for udvikling og nu også store resultater, siger Aalborg Pirates' administrerende direktør Thomas Bjuring.

Brandon Reid forbliver i tæt kontakt med Aalborg Pirates, ligesom der er lavet aftaler om samarbejde med Brandon Reids nye arbejdsplads, Krefeld Penguine. 

Aalborg Pirates siger farvel til cheftræner Brandon Reid efter denne sæson

Seneste nyt

fra Nordjylland