Pirates-direktør stopper

Aalborg Pirates har stoppet samarbejdet med klubbens forretningsfører Martin Bach, som overtog Frederik Åkessons direktørpost sidste år.

Aalborg Pirates skal have en ny forretningsfører. Mandag valgte klubben nemlig at afbryde samarbejdet med Martin Bach, som har siddet på posten siden Frederik Åkesson blev cheftræner i klubben.

- Det er en fælles beslutning. Martin har været med til at opbygge en god struktur i klubben, men vi følte, at det var svært at komme videre herfra, siger Morten Fals, bestyrelsesformand i Aalborg Pirates.

Pirates har arbejdet på at opbygge en struktur, hvor sport og administration så vidt muligt holdes adskilt. Martin Bach har været i spidsen for dette, men ifølge Morten Fals var Bach ikke fremtidens mand på posten som forretningsfører.

Sæsonen er endnu ikke slut for Pirates. Der venter endnu to bronzekampe mod Frederikshavn White Hawks, og tidspunktet for direktørskiftet kan derfor virke mærkværdigt.

- Der var ingen grund til at trække pinen. Jeg havde da gerne ventet til efter sæsonen, men når begge parter var enige om, at samarbejdet skulle stoppe, så kunne vi lige så godt gøre det nu, siger Morten Fals til TV2/Nord.

Morten Fals understreger, at Martin Bach har været en vigtig overgangsfigur. Han mener, at strukturen nu er på plads, og at klubben kan høste frugterne i løbet af tre-fire år.

- Alt er på plads, så vi mangler bare at eksekvere. Den nye forretningsfører skal sørge for at lægge det sidste lag på, så vores økonomi bliver så solid, at der er ro til at udvikle vores egne talenter, og så der er plads til sportslige svipsere, siger Morten Fals.

Jens Neustrup Simonsen, som sidder i bestyrelsen i Aalborg Pirates, er nu konstitueret forretningsfører. Det vides endnu ikke, om han bliver den permanente afløser for Martin Bach.

Flere nyheder fra TV2 Nord