Pirates har fundet ny cheftræner

De danske ishockeymestre har fundet manden, der overtager cheftrænerposten efter Brandon Reid.

Aalborg Pirates måtte for nogle uger siden tage afsked med cheftræner Brandon Reid, der har stået i spidsen for holdet i de seneste to sæsoner. Mestertræneren var blevet hyret af den tyske klub Krefeld Pinguine, og arbejdet med at finde hans afløser begyndte.

De danske mestre kan nu løfte sløret for, hvem der tager over efter Brandon Reid. Klubben har indgået en aftale med den 41-årige canadier Jason Morgan, som i de seneste sæsoner har været træner i den ungarske liga.

- Da Brandon Reids afgang til Krefeld ramte nyhederne, fik vi rigtig mange henvendelser omkring cheftrænersædet. Ingen tvivl om, at mange prominente og dygtige trænere har ønsket at blive en del af projektet i Aalborg. Vi har gjort vores research grundigt og hentet et hav af rapporter og anbefalinger ind, ligesom der har været afholdt flere møder med Jason, siger Ronny Larsen, sportschef i Aalborg Pirates.

Jason Morgan nåede som aktiv at spille i nogle af verdens bedste ishockeyligaer. Han opnåede 44 kampe i NHL og har desuden spillet i den bedste svenske række og over 600 kampe i den næstbedste liga i Nordamerika, AHL. Canadieren indledte sin trænerkarriere i Ungarn, hvor han i 2016 vandt mesterskabet med klubben DVTK Jegesmedvék.

- Jason er en ung og moderne træner, og vi har fået en gylden mulighed for at få en dygtig træner ind, siger Ronny Larsen.

Aalborg Pirates skal i den kommende sæson forsøge at forsvare både det danske mesterskab og pokaltitlen. Klubben skal desuden spille med i den europæiske klubturnering Champions Hockey League.


Seneste nyt

fra Nordjylland