Pirates henter tidligere VM-målmand

Aalborg Pirates henter den tidligere VM-målmand George Sørensen til klubben som ny førstemålmand.

Det bliver den tidligere Frederikshavn White Hawks-målmand George Sørensen, som i næste sæson skal vogte målet for Aalborg Pirates. Det er en realitet, efter at nordjyderne fredag har præsenteret den 24-årige målmand som ny spiller i klubben.

- Vi har set, hvor god George kan være og vi har store forventninger til de kvaliteter og det enorme potentiale, som vi ved George har. En målmand, der har kvaliteterne til at være omkring det danske landshold nu og i fremtiden, siger Aalborg Pirates' cheftræner Garth Murray i en pressemeddelelse.

George Sørensen har i de seneste tre sæsoner spillet i den næstbedste række i Sverige, Allsvenskan. Han blev noteret for 85 kampe i sin tid i svensk ishockey, hvor han i forrige sæson var førstemålmand for Södertälje. I løbet af den forgangne sæson blev Sørensen degraderet til andenmålmand i den svenske klub, som ikke ønskede at forlænge kontrakten med ham.

Har VM-kampe på cv'et

Aalborg Pirates har dog udnyttet muligheden for at tilknytte den talentfulde målmand, som tre gange har været en del af det danske landshold ved VM i ishockey. George Sørensen står noteret for to VM-optrædener for Danmark på seniorniveau, mens han tidligere har været førstemålmand på diverse ungdomslandshold.

George Sørensen var førstemålmand for Frederikshavn White Hawks i en enkelt sæson, før han skiftede til svensk ishockey. Den nye Pirates-målmand har fået sin ishockeyopdragelse i Herning.

I den forgangne sæson var franske Ronan Quemener førstemålmand for Aalborg Pirates, men med tilgangen af George Sørensen ser franskmandens tid i Aalborg ud til at være forbi.


Seneste nyt

fra Nordjylland