Pirates led nederlag på hjemmebane

Aalborg Pirates havde tirsdag aften store udfordringer med at finde målet, og tabte klart på hjemmebane.

Med cifrene 0-3 måtte Aalborg Pirates tirsdag aften se sig slået klart af Rungsted Seier Capital, der var på besøg i Gigantium Isarena.

Det var ellers kampen hvor piraternes russiske stjernesigning Kirill Kabanov fik debut, men den russiske bjørn kunne ikke hjælpe sit hold mod en sejr.

Efter at være kommet bagud 0-1 tidligt i første periode kæmpede nordjyderne, der vandt sidste sæsons grundspil suverænt op ad bakke for at komme tilbage i kampen. De formåede aldrig at få pucken i mål, men de kom heller ikke yderligere bagud før i slutningen af tredje periode.

Efter 55 minutters spil udbyggede Rungsteds William Boysen til 0-2, og Mikael Christensen lukkede kampen tre minutter senere, da Pirates i et sidste forsøg på at vende lykken trak keeperen ud for en ekstra markspiller, kunne score i tomt mål. 0-3 og et klart nederlag til nordjyderne.

Næste opgave venter 24. september hvor SønderjyskE kommer på besøg i Gigantium.