Pirates missede pokaltitlen

Aalborg Pirates kom aldrig tilbage efter at være kommet hurtigt bagud i pokalfinalen mod Rungsted.

Aalborg Pirates har overrasket mange denne sæson. Holdet har fra start taget teten i Metalligaen, og kan snart tage hul på slutspillet, hvor kampen for at få guldet til Aalborg går i gang.

Allerede søndag aften havde nordjyderne dog chancen for at tage årets første titel, da de stod i pokalfinalen mod Rungsted Seier Capital, et hold som Pirates har slået fire gange i denne sæson i Metalligaen.

I Pokalfinalen gjorde Rungsted dog anderledes modstand, og med en 3-0-sejr satte de en kæp i hjulet for Aalborg Pirates' planer om at få metal med hjem til det nordjyske.

Rungsted satte tryk på fra start, og inden der var gået tre minutter havde de to gange udnyttet et powerplay til at bringe sig foran.

Derefter gik kampen uden scoringer helt frem til det allersidste sekund, hvor Rungsted igen sendte pucken i mål til en sejr på 3-0.

Dermed må Pirates satse på det danske mesterskab, hvis holdet skal have en pokal i hus i denne sæson. Der resterer en enkelt kamp i grundspillet, hvorefter holdene skal vælge kvartfinalemodstandere. Grundspillets sidste kamp tirsdag aften bliver et nordjysk lkalopgør, når Frederikshavn White Hawks kommer på besøg i Gigantium.


Seneste nyt

fra Nordjylland