Pirates og White Hawks vandt i overtiden

De to nordjyske ishockeyhold i Metal Ligaen vandt begge fredag aften på scoringer i overtiden.

Aalborg Pirates fortsætter sin flotte stime i toppen af Metal Ligaen. Fredag aften kom endnu en sejr i hus på egen is i Gigantium, hvor Rødovre Mighty Bulls blev slået med 2-1.

Sejren blev først sikret i sidste sekund af overtiden, hvor Mikkel Højbjerg satte sejrsmålet i nettet. Pirates sikrede sig dermed de to point i en kamp, hvor målmændene var i fokus.

Hjemmeholdets Ronan Quemener og gæsternes Chris Carozzi storspillede begge, og derfor kom holdene kun på tavlen en enkelt gang hver i den ordinære spilletid. Andrey Chistyakov bragte Rødovre foran i første periode, mens Bryce Reddick udlignede seks minutter inde i anden periode.

Pirates var ramt af en række afbud og spillede derfor kun med tre kæder, men formåede altså at vinde.

Det samme gjorde Frederikshavn White Hawks, som fredag aften var på besøg hos Rungsted Seier Capital. Her var der mere gang i målscoringen. Den ordinære spilletid endte 4-4, og derfor måtte der også forlængelse til, før frederikshavnerne sikrede sig sejren.

Rutinerede Jeff Ulmer scorede det kampafgørende mål små fire minutter inde i overtiden og sikrede White Hawks de to point, som gør, at holdet nu ligger alene på femtepladsen i Metal Ligaen. Frederikshavn er 13 point efter topholdet Aalborg.