Pirates sejrede i Rungsted

Aalborg Pirates tog tirsdag aften et vigtigt skridt i retning af slutspilsdeltagelse, da de vandt udekampen mod Rungsted med 4-3.

Med mål af Lasse Korsgaard, Kristian Kodal og med topscorer Nicolai Meyer som dobbelt målscorer lykkedes det tirsdag aften Aalborg Pirates at hive sejren hjem i den vigtige udekamp mod Rugsted Seier Capital.

Med sejren på 4-3 er nordjyderne kun to point fra den ottendeplads, der giver adgang til slutspillet, og sammenholdt med at den direkte konkurrent om pladsen Gentofte Stars tabte deres kamp tirsdag, har nordjyderne sat sig selv i en gunstig position.

Kampen startede ellers med sjællandsk medvind, da Tobias Kisum efter godt fire minutter scorede for Rungsted, men det lykkedes Pirates at gå fra første periode med 1-1, da Lasse Korsgaard efter knap 19 minutter scorede for nordjyderne.

I anden periode udbyggede nordjyderne føringen på et mål af topscorer Nicolai Meyer og i starten af tredje periode satte Kristian Kodal endnu en pind på nordjydernes måltavle, og så stod der 3-1 i nordjysk favør.

Kampen skulle dog få en dramatisk afslutning, for det lykkedes faktisk Rungsted at udligne til 3-3 efter 53 minutter, så ligende det at holdene måtte dele pointene i porten. Det lykkedes dog for Pirates at sikre sig sejren på 4-3, da Nicolai Meyer igen scorede for nordjyderne efter 57 minutter.

Aalborg Pirates spiller næste kamp fredag når Herlev besøger Pirates i Gigantium.