Pirates taber på udebane mod Herlev Eagles

Lørdag aften spillede Aalborg Pirates på udebane mod Herlev Eagles, hvor de tabte 3-2. Begge Pirates' mål blev scoret af Nicolai Meyer.

Aalborg Pirates var lørdag aften på udebane mod Herlev Eagles. Kampen endte 3-2 til Herlev Eagles, og dermed måtte Aalborg Pirates tage hjem med et nederlag.

Kort efter start bragte Herlev Eagles sig foran med et mål af Victor Backman. Der gik ikke mere end knapt 2,5 minut før Herlev igen scorede. Herefter fik Aalborg Pirates' Nicolai Meyer scoret to mål - det første mål i 1. periode og andet mål i 2. periode. I 3. periode lykkedes det Herlev Eagles at bringe sig foran 3-2, som blev slutresultatet.

Det betyder at Aalborg Pirates lige nu ligger på en sidste plads i Metal Ligaen med nul point.