Pirates tabte i overtid til topholdet

Aalborg Pirates fik en enkelt point med hjem fra Rungsted, som fører Metalligaen.

Hvis Aalborg Pirates havde håbet at komme til Rungsted og stjæle point fra Metalligaens tophold, så lykkedes missionen kun halvt. Ganske vist kom aalborgenserne fra isen med et enkelt point, men det var altså Rungsted, der kunne tage to af slagsen, da de i overtiden satte den afgørende scoring ind til 2-1.

Rungsted kom foran efter 17 minutter ved Robin Bergman, og i anden periode var det så Alborg Pirates' tur til at komme på tavlen, da Tobias Ladehoff udlignede til 1-1.

Tredje periode forløb uden scoringer, og så var der altså et point til hvert hold. Men for at få det tredje og sidste point delt ud, måtte der overtid til. Her skulle der gå fire minutter og 24 sekunder, inden Tim Daly sikrede hjemmeholdet sejren på 2-1.

Dermed øger Rungsed den samlede pointhøst til 49, mens SønderjyskE og Aalborg Pirates halser lige efter med 41 point til hver.