Plàcido: Det var en smuk oplevelse

Den 75-årige verdensstjerne, Plàcido Domingo, har nydt sit ophold i Aalborg og koncerten onsdag aften i Musikkens Hus. Han håber at lære byen bedre at kende ved sit næste besøg.

Da Plàcido Domingo onsdag aften placerede sig foran mikrofonen til det pressemøde efter koncerten i Musikkens Hus, som skulle fungere som afrunding på den verdensberømte tenors besøg i byen, brugte han nogle af de ord, hans publikum sikkert også ville have fundet frem:

"Vidunderligt". "Smukt". "Bevægende".

Der var ingen tvivl om, at den 75-årige Plàcido Domingo havde nydt sit ophold og sin optræden i den smukke koncertsal foran et forholdsvis lille publikum.

- Jo, jeg har spillet nogle store steder, men det er ikke publikums størrelse, der afgør oplevelsen. Det her var et ekstraordinært publikum, og jeg nød atmosfæren og akustikken i salen. Man kan mærke, at Aalborg er stolt af den, sagde Plàcido Domingo.

- Det var en smuk oplevelse, slog han fast.

Og hans - indrømmet, lidt korte - ophold i Aalborg havde ifølge Domingo været lige så smukt.

- Det har været vidunderligt at være i Aalborg. Desværre har jeg ikke haft så meget tid, fordi der har været prøver og et ansvar for at få koncerten til at lykkes. Så næste gang vil jeg lære byen bedre at kende. Næste gang vil jeg bare sidde og lytte og se byen, sagde Plàcido Domingo, der også udtrykte et ønske om at opleve det vilde Vesterhavet, når han engang vender tilbage.

Og endelig sendte tenoren en stor rose til Aalborg for påfundet med de syngende træer, som han var med til at plante et nyt eksemplar af.

- Det var vidunderligt at være med til. Det sender et budskab om, hvor vigtigt det er at bevare træer og det gode miljø. Så det var en meget bevægende oplevelse, og det en god idé at præsentere forskellige kunstnere og deres musik på den måde. Jeg har ikke set det nogen andre steder, sagde Plàcido Domingo.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland