Plet er hjemme igen i god behold

Den dansk/svenske gårdhund Plet er nu endelig kommet hjem til sin ejer. Den lille hund har været væk siden lørdag, men blev onsdag aften fundet igen efter en mand ringede og fortalte, at han havde set den bette brun-plettede hund.

Linda Nielsens hund Plet har været væk siden lørdag, men onsdag aften klokken 21.45 ringede en mand fra og fortalte, at Plet var set på Kobbersholtvej nær Bjergby.

- Jeg var lige kommet hjem for at få lidt at spise, så det nåede jeg ikke, men fred være med det. Så jeg var ude af døren med det samme, siger Linda Nielsen.

Men da Linda Nielsen ankom til stedet, hvor Plet var set, var den halvandet år gamle hund stukket af igen. Det slukkede altså håbet for at få Plet hjem igen - men kun for en stund.

For de seneste par dage har flere folk hjulpet Linda Nielsen i eftersøgningen på hendes kære hund, og nogle af dem troppede op onsdag aften. En af de kvindelige hjælpere i eftersøgningsarbejdet havde en lommelygte med.

- Så lige pludselig, så siger hun den der magiske sætning "jamen, han står sgu da lige der", og så stod han inde i en lade, siger Linda Nielsen.

Dermed er Plet nu genforenet med sin glade ejer.

- Det er så fantastisk. Han er blevet lidt tyndere og havde da også en god appetit, da han kom hjem. Han er simpelthen så glad, han går bare rundt som om han bare har været ude på en lille gåtur, siger Linda Nielsen.

Plet forsvandt, da han var i en hundepension, hvor det af uforklarlige årsager lykkedes den kun 38 centimeter høje hund, at hoppe over et hegn, som er 180 centimeter højt. På det tidspunkt var Linda Nielsen på ferie, men den måtte altså afbrydes, da Plet forsvandt.

- Til sidst troede jeg faktisk ikke på, at det ville lykkedes at få ham hjem. Han ville da nok blive fundet, men jeg troede da ikke jeg ville få en uskadt hund hjem. Men det gjorde jeg, siger en glad Linda Nielsen.

Nu bliver ferien så genoptaget - og denne gang er Plet med i sommerhuset i Rømø, så Linda Nielsen selv kan passe på ham.

- Nu har han prøvet at være i en hundepension, og det skal han ikke prøve igen. Aldrig mere, understreger Linda Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland