Pokaljagt: AaB skal forbi FC Helsingør

Kristoffer Pallesen er tilbage for AaB, når holdet onsdag aften skal forsøge at avancere til kvartfinalerne i pokalturneringen.

Det er bare halvanden uge siden, at AaB og FC Helsingør senest tørnede sammen på grønsværen. Her trak AaB det længste strå, og det skal holdet så forsøge at gøre igen onsdag aften.

Her gælder det videre avancement i pokalturneringen, fra ottendedelsfinalen til kvartfinalen i det nye år.

- Begge vores kampe mod FC Helsingør har resulteret i 1-0 sejre til os, og mønsteret har egentlig været det samme med en god første halvleg fra vores side og en mindre god anden halvleg, hvor FC Helsingør i øvrigt i begge opgør har haft forsøg på overliggeren, siger cheftræner for AaB, Morten Wieghorst.

- Senest leverede FC Helsingør en god kamp i Aarhus, og vi har en sund respekt for dem, men samtidig er der ingen tvivl om, at vil gøre alt for at komme videre til kvartfinalen i DBU Pokalen, som er en turnering, der har fuld prioritet fra vores side, fortsætter træneren.

Kristoffer Pallesen er tilbage for AaB efter en skadespause, og der kan blive brug for alle mand i pokalkampen, vurderer Morten Wieghorst.

- Især pokalkampe har ofte deres eget liv, og derfor forestiller jeg mig også, at opgøret onsdag aften ikke nødvendigvis kommer til at ligne vores tidligere indbyrdes møder i sæsonen, da konditionerne ændrer sig, når det er vind eller forsvind, siger Morten Wieghorst. 

Han har til kampen udtaget Jacob Rinne, Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Jakob Blåbjerg, Jores Okore, Kristoffer Pallesen, Rasmus Würtz, Jannik Pohl, Edison Flores, Pavol Safranko, Rasmus Thellufsen, Kasper Risgård, Filip Lesniak, Frederik Børsting, Robert Kakeeto, Oliver Abildgaard, Yann Rolim, Kasper Pedersen, Bardhec Bytyqi og Tamati Williams.

Kampen begynder klokken 17.45.


Seneste nyt

fra Nordjylland