Pokalnederlag: Luften gik af Hobro IK efter 90 minutter

Efter 90 minutters klog fodbold havde Hobro IK ikke kræfterne til at stå imod presset fra FC Midtjylland i overtiden - klubben er ude af pokalturneringen.

Det er ikke slut, før en vis dame synger.

Den lektie lærte Hobro IK på den trælse måde, da klubben torsdag ften tørnede sammen med FC Midtjylland i kvartfinalen i pokalturneringen.

For selv om de gulklædte lokalhelte spillede klog fodbold og afholdt Superligaens tophold fra at score i de første 90 minutter, var det ikke nok til at hive sejren hjem.

Da først den forlængede spilletid begyndte var det slut med overskuddet hos Hobro IK. FC Midtjylland buldrede ud af starthullerne og formelig belejrede Hobros banehalvdel og straffesparksfelt med et hjørnesparksbombaredement af en anden verden i de første 10 minutter. Og det gav pote:

I 99. minut prikkede Bezhidar Kraev bolden i nettet. 1-0 til FC Midtjylland.

Selv om FC Midtjylland herefter gav sin modstander mere plads på banen, var der ingen tvivl om, at det mest af alt var kattens leg med musen. Tættest på en udligning kom Babayan med et vældigt skud fra distancen i 105. minut.

I anden halvleg af overtiden vendte det hele pludselig på en tallerken.

Bedst, som man havde dømt Hobro IK ude, gjorde holdet det nærmest umulige - og fik det til at se legende let ud. Babayan strøg mod baglinjen i venstre side af banen og drejede derfra et perfekt indlæg ind til Martin Mikkelsen foran mål. 1-1 efter 108 minutters spil.

Det var dog kun få minutter, Hobro og de få tilskuere på lægterne turde drømme om sensationen og sejren. Fire minutter senere blev et indlæg foran Hobro-målet farligt forlænget til Kraev. Han tøvede ikke med at banke bolden op i nettaget, og så var FC Midtjylland igen foran.

Med nederlaget er Hobro IK ude af pokalturneringen og skal i stedet koncentrere sig om at redde sig fra nedrykning i Superligaen.