Politiet efterlyser tre formodede røvere fra Aalborg

Arkiv. Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Nordjyllands Politi efterlyser tre unge mænd, der formodes at stå bag tre gaderøverier i Aalborg midtby i september 2018.

To af de tre formodede gerningsmænd bag gaderøverierne ses her. Foto: Nordjyllands Politi

En af de tre formodede gerningsmænd bag gaderøverier i september 2018 i Aalborg Foto: Nordjyllands Politi

Tre unge mænd formodes i fællesskab at have begået tre gaderøverier i Aalborg midtby i september måned.

Nordjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp til at identificere de tre mænd.

- Gaderøveri er ikke noget, vi tager let på. Det kan være en meget utryg og skræmmende oplevelse for de forurettede. Så vi vil meget gerne have stillet de her unge mænd til ansvar, siger efterforsker i sagen Anette Søgård fra Nordjyllands Politi.

De tre formodede gerningsmænd beskrives som unge og mørklødede.

Genkender man mændene, eller har man andre oplysninger i sagerne, beder politiet om, at man ringer 114 med sine oplysninger.

Fakta om de tre røverier:

 

Forhold 1: Den 18. september 2018 omkring midnat i ventesalen ved busterminalen i Aalborg. Offeret sidder og venter på bussen, da han bliver antastet af to mørklødede unge mænd. De slår ham i ansigtet med en øldåse og stjæler hans mobiltelefon og cap.

Forhold 2: Den 19. september 2018 kl. 00:55 på J.F. Kennedys Plads ved bænkarealet. Offeret bliver antastet af to mørklødede unge mænd, der stjæler hans mobiltelefon. Der sidder en tredje mand på bænken, hvor der også står flere rygsække.

Forhold 3: Den 25. september 2018 kl. 11:40 ud for Centralcafeen i Danmarksgade i Aalborg. Offeret bliver antastet af tre mørklødede unge mænd, der river hende omkuld og stjæler hendes skuldertaske og uldjakke.

 

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord