Politi indrømmer fejlinformation om julefrokost

Nordjyllands Politi erkender nu at have lavet fejl, da man i weekenden skulle videregive til pressen, hvad der skete i forbindelse med en stor julefrokost i Sindal i weekenden.

En flok tømrere var blandt de 600 gæster til den store julefrokost i Sindal Hallerne lørdag aften. Men at festen skulle have udviklet sig så vildt, at politiet blev nødt til at lukke den, det er er løgn siger de samstemmende.

- Musikken stoppede, og lyset blev tændt. Der var ingen tumult at se overhovedet nogen steder, siger en af tømrerne, Palle Hansen fra Solbakkens Tømrer- og Maskinsnedkeri i Lendum, til TV2/NORD.

Nu indrømmer politiet så, at man alligevel ikke lukkede festen søndag kl.02.30. For den sluttede klokken 01.30.

- Det er ikke os, som lukker festen. Jeg ved ikke hvordan det i første omgang bliver meldt ud at det er det. Der må have været en kommunikationsbrist i vores system, siger Niels Kronborg, der vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi og leder af lokalpolitiet i Hjørring.

Det er rigtig træls, at der er sket fejl, mener arrangøren af julefrokosten, Sindal Idrætsforening, der dog er tilfreds med, at politiet nu vil indrømme det.

- Det er trods alt rigtig dejligt, at det nu bliver meldt ud, at en eller anden i Nordjyllands Politi er kommet med en forkert udtalelse, siger Laust Gaardbo, formad for Sindal Idrætsforening.

Noget af det, der også blev sagt af politiet, var, at der var tre anholdelser i forbindelse med julefrokosten. Nu indrømmer politiet så, at der kun var éen anholdelse.

- Vi beklager, siger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Trods indrømmelserne, så kan det ikke laves om at Sindal i weekenden har fået særdeles negativ omtale i landsdækkende medier.

På torsdag er der igen stor julefrokost i Sindal Hallerne.


Seneste nyt

fra Nordjylland