Politi: Masseslagsmål skyldtes gæld

01:44

Det er efter al sandsynlighed tale om en tvist om nogle penge, der ligger bag stort og voldsomt slagsmål mellem to familier. Foto: Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Det er efter al sandsynlighed tale om en tvist om nogle penge, der ligger bag stort og voldsomt slagsmål mellem to familier.

Det var to familier af anden etnisk herkomst end dansk, der tilsyneladende mødtes i et internt pengeopgør, der endte med masseslagsmål og hele 15 anholdelser på stedet.

Det oplyser vicepolitiinspektør Henrik Skals, Nordjyllands Politi.

- Tilsyneladende opstod slagsmålet, fordi grupperne havde en uenighed om et betalingsspørgsmål, siger Henrik Skals, der ikke har yderligere oplysninger om årsagen, men understreger, at der ikke er noget, der tyder på, at det er banderelateret.

Der er blevet brugt slagvåben og en økse i forbindelse med slagsmålet, og så leder politiet fortsat efter en kniv, der er blevet brugt til at stikke med.

De fem personer, der er kommet til skade, er blevet opereret, og politiet ved endnu ikke mere - andet end de alle er uden for livsfare.

Politiet og politiets teknikere er fortsat i gang med at undersøge gerningsstedet og forventes, at der i løbet af onsdag vil være nyt i sagen.

Flere nyheder fra TV2 Nord