Stor aktion ved Limfjordsbroen: Politi og beredskab efterlyste 20-årig mand

Helikopter, både, beredskab og politi ledte fredag aften efter en 20-årig mand i Aalborg. Manden fandt selv hjem til sin bopæl igen i god behold.

Opdateret klokken 23: Nordjyllands Politi har aflyst efterlysningen. Den 20-årige mand er vendt hjem til sin bopæl i god behold. Billede og signalement af manden er tidligere fremgået af artiklen, men er fjernet igen. 

Fredag aften klokken 20.14 får Nordjyllands Politi en melding om, at en mand kan være sprunget i Limfjorden fra Limfjordsbroen.

Politiet kan efter nærmere undersøgelser ikke bekræfte, om det er sket, men de har flere patruljer på stedet, og en helikopter med termisk kamera er tilkaldt.

Nordjyllands Beredskab er også til stede, og de har både i vandet, der eftersøger manden, som er gået hjemmefra i nedtrykt sindstilstand.

Det drejer sig om en 20-årig mand. Manden har bopæl i Sohngårdsholmparken i Aalborg, og derfor er Nordjyllands Politi også til stede i dette område i tilfælde af, at manden selv finder hjem til sin bopæl.

Det viser sig heldigvis at være tilfældet. Fredag aften afblæser Nordjyllands Politi efterlysningen, fordi den 20-årige er kommet tilbage til sin bopæl i god behold. Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, takker for den hjælp, politiet har fået i forbindelse med efterlysningen:

En helikopter med termisk kamera kredsede over Limfjorden her til aften. Video: Niels Gorm Andersen

Seneste nyt

fra Nordjylland