Politi og dykkere leder efter mand i Limfjorden

En mand meldes savnet fra en byggeplads ved kajen i Nørresundby - beredskab, politi, båd og dykkere leder lige nu i vandet ved Nordre Havnepromenade.

Nordjyllands Politi, Nordjyllands Beredskab, dykkere, og både er lige nu massivt til stede på havnen i Nørresundby ved Nordre Havnepromenade, hvor en mand formodes at være faldet i vandet.

Dykkerenheder er netop ankommet til stedet for at gennemsøge vandet, og en båd er på vej for at lede efter ham fra vandsiden. En helikopter også i luften for at lede.

Man frygter, at han er faldet ind under kajkanten og er fanget under vandet.

Vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi fortæller, at vidner har set en mand i blåligt tøj falde i vandet klokken 13.10 onsdag eftermiddag.

- Så vi er i gang med at søge efter ham med både og dykkere og med helikopter. Med den her vandtemperatur er der god sandsynlighed for, at vi kan få ham genoplivet, når vi finder ham, siger Per Jørgensen.

- Men vores udfordring er, at han kan være taget af strømmen og ført ind under molen. Der er det utroligt svært at finde ham, men vi prøver, tilføjer vagtchefen.

Han vurderer, at manden med denne vandtemperatur kan klare sig et par timer i vandet, og Aalborg Universitetshospital står klar til at tage imod ham, så snart han er fundet.

- Men vi bliver ved med at søge, selv om det skulle tage mere end to timer at finde ham, siger Per Jørgensen.

Det vides endnu ikke, hvem manden er, eller hvor han er fra.

TV2 Nord følger sagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland