Politi roser borgerne

De lokale betjente i Frederikshavn godt tilfredse med de tips de har fået i frækt tøjkup

Overvågningsbillederne fra tøjbutikken "Roberto" i Frederikshavn viser, hvordan fire tyveknægte var meget rolige, selvom de havde problemer med at få brudt døren til forretningen op. Men ind kom de, og med sig fik de varer, primært jeans, til en værdi på 500.000 kroner

- Jeg er meget overrasket. Jeg har haft butik i mere end 20 år, og jeg har aldrig oplevet noget som dette. Det rammer mig hårdt, det var julehandlen der røg, da jeg ikke kan nå at få nye varer hjem. Og de vidste hvad de kom efter, de har kun taget de nye modeller, jeans til mellem to og tre tusind kroner, siger indehaver Robert Charif til TV2/Nord.

De fire tyve der blev fanget på overvågningsbillederne var alle maskerede, alligevel ser Nordjyllands Politi forholdsvis optimisitik på opklaringsarbejdet.

- Vi har overvågningsbilleder, og så er der vidner der har gjort gode observationer, så vi har noget at gå efter i den sag her. Så vil den videre efterforskning afsløre, om det lykkedes at fange gerninsmændene, siger Politikommissær Jens Møller Søgaard til TV2/Nord.

Oplysninger i sagen kan ske til Nordjyllands Politi på nummer 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland