Politi søger vidner

Nordjyllands Politi søger vidner, der kan hjælpe til i sagen om hvem, der natten til onsdag befamlede en 13-årig pige i hendes telt på en spejderlejr.

Pigen er på spejderlejr i Lyngså, og det var her, en ukendt mand trængte ind i hende og en venindes telt og begyndte at befamle hende.

Den 13-årige pige var for bange til at sige noget, og hendes veninde lod som om hun sov, til den maskerede gerningsmand igen forlod teltet uden at sige et ord. Manden havde en elefanthue på hovedet og var klædt i mørkt tøj, så politiet har ikke meget at gå efter.

Politiet har ikke noget spor at gå efter, trods det at alle på spejderlejren er afhørt, området er afsøgt med hunde, ligesom det beboere i nærliggende parcelhuskvarter er blevet kontaktet af politiet for eventuelle informationer om, hvem den ukendte mand kan være.

- Det er sket omkring klokken 4.15, og det vanskeliggør efterforskningen, da det jo er de færreste, der er oppe og bemærker noget på det tidspunkt, siger politikommissær Lars Jensen fra Nordjyllands Politi.

Han appellerer til, at hvis man ligger inde med vidende om overfaldet, modtager politiet gerne oplysninger på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland