Politi undersøger mulig voldtægt i Løgstør

En 27-årig kvinde anmeldte lørdag formiddag, at hun var blevet voldtaget.

Nordjyllands Politi modtog lørdag kort før klokken 10 en anmeldelse om voldtægt i Løgstør. Det fortæller vagtchef Per Jørgensen.

- Vi har modtaget anmeldelse om en mulig voldtægt i Løgstør, og den efterforsker vi selvfølgelig. Vi har haft teknikere og hunde på stedet, og vi undersøger både området, hvor voldtægten skulle have fundet sted samt kvinden, der har anmeldt sig voldtaget, siger vagtchefen.

Det er en 27-årig kvinde der lørdag formiddag anmelder, at hun har været udsat for voldtægt i Løgstør. Ifølge vagtchefen forklarer hun, at hun på vej hjem fra byen blev pågrebet bagfra af en person, som forsøgte at at voldtage hende.

Vagtchefen kan ikke sige om den eller de ukendte gerningsmænd lykkedes med at voldtage kvinden, eller om hun slap væk fra sine overfaldsmænd.

- Sagen er ved efterforskerne nu, og det er så op til dem at klarlægge de præcise omstændigheder, fortæller vagtchefen, der understreger, at man tager sagen ganske alvorligt, men i øvrigt ikke ønsker at kommentere den yderligere.

Flere nyheder fra TV2 Nord