Politiaktion: 40-årig mand er lagt i håndjern

Politiaktionen på Nørresundby havn er nu slut. En 40-årig mand er nu lagt i håndjern.

En større politiaktion, der startede tidligere mandag eftermiddag på Nørresundby havn, er nu slut. En 40-årige mand er nu anholdt af politiet.

Nordjyllands Politi har oplyst, at de havde mistanke til at manden, der sad i en parkeret bil ved havnefronten i Nørresundby, ville skade sig selv eller andre. Det er derfor politiet rykkede talstærkt ud.

Politiet afspærrede et område ved broen og tilkaldte forhandlere til stedet. De fik efter et stykke tid talt den 40-årige ud af bilen, og han blev straks derefter anholdt og lagt i håndjern. Det skete klokken 16.15.

- Heldigvis endte alt uden skader på personer, men i sådanne situationer rykker vi massivt ud for at minimere risikoen for, at personen udøver skade på sig selv eller på andre, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen fra Nordjyllands Politi.

Den 40-årige anholdte mand blev efter anholdelsen transporteret ind til politigården i Aalborg, og det er nu op til politiets jurister at vurdere, hvilke sigtelser der eventuelt skal rejse mod manden, ligesom han skal vurderes lægeligt.


Seneste nyt

fra Nordjylland