Politiet efterlyser voldsmand

Efter en voldsepisode foran et værtshus i Aalborg i december 2017 efterlyser Nordjyllands Politi nu den formodede gerningsmand med billede.

Opdateret 18.01.2018 - gerningsmanden har meldt sig selv.  

Nordjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde en formodet voldsmand fra en episode, der fandt sted i Aalborg den 7. december 2017.

Derfor offentliggør politiet billedet af den mistænkte og efterlyser i samme ombæring vidner til voldsepisoden.

Volden skete den 7. december om aftenen, cirka klokken 23.15, foran Café Frederiksberg på Hadsundvej 1B i Aalborg, hvor den forurettede - en 58-årig mand - blev slået i hovedet med knytnæve og kom så alvorligt til skade med sin fod, at han efterfølgende måtte opereres på sygehuset. 

Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam, oplyser, at politiet nu offentligt efterlyser en yngre mand, da både videoovervågningsbilleder og afhøringer af vidner peger på, at det er personen på billederne ovenfor, der er den formodede gerningsmand.

Manden beskrives af politiet som en yngre mand, cirka 190 centimeter høj, slank af bygning, med lyst hår med skilning i venstre side.

- Det er en alvorlig voldsag. Derfor efterlyser vi nu den pågældende mand med et foto, siger politikommissær Kenneth Rodam.

Hvis man har oplysninger om mandens identitet eller har overværet episoden, skal man kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.

OPDATERING: Denne artikel er opdateret 18.01.2018, fordi den formodede gerningsmand har meldt sig hos Nordjyllands Politi. 


Seneste nyt

fra Nordjylland