Politiet efterforsker voldtægt af 17-årig pige i Hjørring

Nordjyllands Politi har afspærret et område på Idræts Allé i Hjørring, hvor en 17-årig pige anmeldte en voldtægt natten til onsdag.

Onsdag morgen kan forbipasserende på Idræts Allé i Hjørring se politiets røde afspærringstape ud for nummer 43.

Her blev der natten til onsdag anmeldt en voldtægt på en 17-årig pige. Det fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.

- Vi modtager anmeldelsen om voldtægten klokken 00.30 natten til onsdag, og den forurettede, en 17-årig dansk pige, er blevet afhørt og undersøgt i nat. Her til morgen arbejder vi på gerningsstedet med at sikre spor, som vi kan bruge i efterforskningen, siger Frank Olsen.

Pigen var på vej fra Park Vendiahallen, da hun blev overfaldet. Det eneste, pigen har kunnet fortælle om gerningsmanden, er, at han er cirka 18 år gammel og talte et gebrokkent engelsk.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen vil ikke udtale sig om, hvorvidt den 17-årige pige er lokal eller deltager i fodboldturneringen Dana Cup, der foregår netop nu i Hjørring. 

- Vi undersøger sagen og tager den ganske alvorligt, siger Frank Olsen.

OPDATERET: Gerningsmanden beskrives som 175-180 centimeter høj, talte gebrokkent engelsk, mørk i huden, spinkel af bygning, iført mørk T-shirt og lange bukser. 

Vicepolitiinspektør Frank Olsen opfordrer alle, der kan have set noget på Idræts Allé natten til onsdag, eller som har andre oplysninger i sagen, til at kontakte politiet på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland