Politiet glemte skibsbesætning

Nordjyllands Politiet glemte åbenbart at advare besætningen på et skib under gårdsdagens brand på havnen i Frederikshavn. Derfor blev besætningen ikke advaret om den giftige røg.    

Besætningen på "Mira A" undrer sig. Selv om politiet var rundt og advare alle på havnen blev de fem besætningsmedlemmer på skibet glemt.

- Det er skod politiarbejde. Det var deres opgave at sørge for at vi fik det at vide, siger Morten Christian Madsen, ubefaren skibsassistent på "Mira A" til TV2/NORD.

Onsdag eftermiddag gik der ild i et skib som var under ophugning på havnen i Frederikshavn. Branden udviklede giftig røg som drev ind over havnen og byen. Nordjyllands politi var rundt og advare alle i røgens retning, undtagen besætningen på Mira A. De fik først besked da de læste om branden på Ekstra Bladets hjemmeside.

- De skulle jo være kommet ned og sagt til os at det var giftig røg. Det var jo det, der var skrevet inde på Ekstra Bladets hjemmeside at de havde gjort. Det har vi bare ikke fået noget at vide om, siger Morten Christian Madsen, ubefaren skibsassistent på "Mira A" til TV2/NORD.

Lederen af lokalpolitiet i Frederikshavn, Frank Olesen, undrer sig.

- Ifølge mine oplysninger har vi advaret alle på havnen som befandt sig i den retning røgen drev, siger han til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland