Politiet har fået fine spor at gå efter i tyvejagt

Efterlysningen af to formodede tyveknægte har kastet mange gode spor af sig, lyder det fra Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi er for tiden ekstra opmærksom på indbrud og huserende tyvebander, og det var også derfor, at man mandag kunne skride til anholdelse af to rumænere, som man mistænker for at stå bag en lang række indbrud i Aabybro, Pandrup, Brønderslev og Hjallerup. 

- De to rumænske mænd på 37 og 29 år bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg klokken 13, fortæller vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der formoder, at nordjyderne med anholdelsen kan se en nedgang i antallet af indbrud med det samme. 

Nordjyllands Politi anholdt mandag aften to rumænere, som de mistænker for at stå bag en række indbrud i Nordjylland. Fra nyhederne 12.11.

Mændene er sigtet for for flere indbrud begået i går i Nordjylland nord for Limfjorden. 

Mange gode henvendelser og spor at gå efter

I går udsendte Nordjyllands Politi også en efterlysning af to formodede tyveknægte, der er fotograferet på overvågningskamera den 9. november, og Anders Uhrskov håber, at man snart kan skride til anholdelse. 

- I løbet af mandag aften, natten til tirsdag og her til morgen har vi fået mange virkelig gode henvendelser fra offentlighed med fine spor, som vi lige nu efterprøver, siger Anders Uhrskov.

Politiet opfordrer borgere, der kan genkende de to mænd på billedet, om at kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Desuden opfordrer Anders Uhrskov borgere til at holde øje i lokalområdet og kontakte politiet, hvis man har oplysninger, som kan føre til opklaringen af de mange indbrud.

Nordjyllands Politi har fået konkrete spor at gå efter i jagten på to formodede indbrudstyve, der er fotograferet på overvågningsvideo 9. november i Aalborg SV.
Nordjyllands Politi har fået konkrete spor at gå efter i jagten på to formodede indbrudstyve, der er fotograferet på overvågningsvideo 9. november i Aalborg SV.
Foto: Nordjyllands Politi (overvågning)

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland