Afspærringer og politi i Tårs: Politiet har modtaget trusler

Adskillige politipatruljer er i Tårs, efter ordensmagten har modtaget trusler. Truslerne er henvendt til Syd- og Sønderjyllands Politi, men den mistænkte har tilknytning til Tårs.

En større politioperation har i dag fundet sted i Tårs. Tidligere i dag modtog politiet i Esbjerg trusler fra en mand, der har tilknytning til en adresse i Tårs.

Manden udsendte trusler via en streaming på internettet, og Syd- og Sønderjyllands Politi blev opmærksomme på truslerne efter flere henvendelser fra bekymrede borgere. Politiet kunne klokken 13.11 fortælle på Twitter, at man har anholdt en 48-årig mand i Esbjerg i forbindelse med sagen.

Den anholdte er sigtet for at have fremsat trusler mod politiet, og anklagemyndigheden vil i den forbindelse tage stilling til, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør.

 
 
Foto: Jan Pedersen

Da den mistænkte har tilknytning til Tårs, har Nordjyllands Politi valgt at sende flere patruljer til Tårs og området omkring.

- Når vi modtager sådan en anmeldelse, så tager vi ingen chancen. Derfor afsender vi straks flere patruljer til stedet, siger vicepolitiinspektør, Anders Uhrskov, der er ansvarlig for politiets indsats. 

Sagens videre efterforskning foregår ved Syd- og Sønderjyllands Politi, men politiet kan stadig ses i området omkring Tårs:

- Vi assisterer vores sønderjyske kollegaer med efterforskningen af sagen, hvorfor man fortsat kan se politiet i området omkring Tårs, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

 
 
Foto: Jan Pedersen

Nordjyllands Politi beder folk følge de anvisninger, som man kan få på stedet af politifolk og respektere eventuelle afspærringer. 

Opdateret 14.49 med oplysninger fra Nordjyllands Politi.


Seneste nyt

fra Nordjylland