Politiet indstiller eftersøgning af 19-årige Thomas

Thomas Stralner Mikkelsens forældre har lagt dette billede ud på Facebook i håbet om, at nogen finder deres søn. . Foto: Privat

Politiet forfulgte nye spor i sagen, men fandt ikke noget. Nu er eftersøgningen indstillet.

Østjyllands Politi har indstillet eftersøgningen af Thomas Stralner Mikkelsen. Det fortæller vagtchefen til TV2 Østjylland.

Lørdag modtog politiet nye oplysninger i sagen om den 19-årige unge mand fra Aalestrup, der forsvandt efter en bytur i Randers mellem den 15. og 16. januar.

Derfor besluttede politiet sig for at intensivere eftersøgningen i løbet af dagen, men det lykkedes ikke at finde nordjyden.

- Der kom nye oplysninger i sagen om den forsvundne mand, og dem har vi tjekket, men vi har desværre ikke fundet ham. Vi var ude for at søge med hunde på et område ved Verdo, der ligger ved Randers Havn, og vi har gennemsøgt det hele, fortæller vagtchef Klaus Møller til tv2oj.dk.

- Vi har simpelthen ikke mere at gå efter, så vi indstiller eftersøgningen, indtil vi får nye oplysninger. Hvis nogen sidder inde med oplysninger, så vil vi meget gerne vide det, lyder det fra Klaus Møller.