Politiet klar til at håndtere fodboldballade

Der vil være mange fodboldtilhængere i Aalborg, når AaB i aften møder kroatiske Dinamo Zagreb i Champions League-kvalifikationen. Politiet er klar til at håndtere eventuelle ballademagere.

Der bliver formentlig masser af stemning på lægterne, når AaB i aften møder kroatiske Dinamo Zagreb på Aalborg Stadion i kvalifikationen til Champions League. En del fans fra Kroatien vil også være i Aalborgs gader i aften.

- Vi ved, at der er kommet kroatiske fans til Aalborg i går, og der er måske kommet flere til i løbet af i dag. Så der er kroatiske fans i byen, og vi skal sørge for, at alt forløber roligt, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen fra Nordjyllands Politi, som er ansvarlig for politiets indsats i forbindelse med kampen.

Politiet har indrettet deres indsats efter, at det er en europæisk kamp, AaB spiller i aften. Risikoen for ballade er nemlig større, mod kroatiske Zagreb, end ved de fleste Superliga-kampe.

- Mentaliteten er en anden i Sydeuropa. Der er en hårdere tilgang til tingene, og risikoen for slagsmål er derfor større end i forbindelse med en Superliga-kamp, siger Poul Severinsen.

Hvor mange kroatiske fans, der dukker op i aften, ved politiet ikke, men man er klar til at håndtere de uroligheder, der kan opstå i forbindelse med fodboldkampen.

Kampen mellem AaB og Dinamo Zagreb begynder klokken 20.15.


Seneste nyt

fra Nordjylland