Politiet offentliggør video af gerningsmænd

Gerningsmanden fra Spar i Løkken Foto: Nordjyllands Politi

Overvågningsbilleder viser nu, at det er de samme gerningsmænd, der står bag flere af røverierne mod supermarkederne Kiwi og Spar.

 

02:16

Nordjyllands Politi offentliggør nu videoer fra røverierne i Løkken og Vrå. Nu håber man, at offentligtheden kan hjælpe med at identificere gerningsmændene.

Luk video

 Nordjyllands Politi har onsdag offentliggjort overvågningsbillederne fra røverierne mod Spar i Løkken og Kiwi i Vrå. Nu siger Nordjyllands Politi, at det er den samme gerningsmand, der står bag røverierne mod Spar i Løkken den 8. november og 20. november sidste år.

 

Nordjyllands Politi har også offentliggjort billeder af to gerningsmænd fra to røveri mod Kiwi i Vrå tilbage fra den 21. og 23. december sidste år.

Signalment på gerningsmand fra røveriet i Spar-butikken i Løkken:

Gerningsmanden, der to gange røvede Spar i Løkken, beskrives som en mand på mellem 20-25 år, 175-185 centimeter høj, almindelig af bygning, dansk af udseende, stor næse, mørk under øjnene, angiveligt venstrehåndet, talte dansk og var bevæbnet med pistol.

 

00:11 Luk video

 

Den 8. november:
Gerningsmanden var her iført en blå/sort halvlang jakke med pelskrave på hætten, sort maskering for underansigtet, mørke jeans, grå løbesko med hvide såler og grønne/blå stafferinger, mørke handsker med grå stribe.

Den 20. november:
Den samme gerningsmand stod bag endnu et nyt røveri den 20. november sidste år, hvor han var iført en sort/mørkeblå regnjakke med hætte, sorte stramtsiddende bukser, sorte Nike Air sko med hvid sål, sorte handsker med hvid aftegning på højre håndryg og grå stribe over venstre håndryg.

 

Signalment på de to gerningsmænd fra røveriet mod Kiwi den 21 december:
To gerningsmænd truede sig den 21. december og den 23. december sidste år, bevæbnet med en kniv og et metalrør, til at få udleveret et mindre kontantbeløb i Kiwi i Vrå.

Signalment på gerningsmænd fra røveri i Kiwi-butikken:
Gerningsmand 1: 18-25 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, iført sort hue med huller til øjne og mund, sort hættetrøje med stor hvid helikopter på brystet, grå/mørke arbejdsbukser, sorte/grå arbejdshandsker og sorte Converse-lignende sko med hvide snørebånd. Talte med nordjysk dialekt.

Gerningsmand 2: 18-25 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, iført sort hættetrøje med hvid snøre, sort/hvidstribet tørklæde for ansigtet, lyseblå/grå joggingbukser, sorte/grå arbejdshandsker og sorte Adidas-sko med hvide striber og orange snørebånd. Talte med nordjysk dialekt. 

00:04 Luk video

 

 

Politi kommissær, Peter Skovbak og Nordjyllands Politi hører gerne fra dig på telefon 114, hvis gerningsmændene på billederne kan genkendes.