Politiet patruljerer mere i Thisteds natteliv

Politiet skærper nu patruljeringen omkring værtshusmiljøet i Thisted, på grund af enkelte tilfælde af "uhensigtsmæssig adfærd" med asylansøgerne i byen.

Tirsdag kunne vi på TV2 Nord fortælle, hvordan flere piger har følt sig utrygge, når de er gået i byen i Thisted. Pigerne beskriver, at de føler sig krænket af asylansøgere fra byens teltlejr, når de færdes i nattelivet.

Midt- og Vestjyllands Politi meddeler nu, at de har besluttet at skærpe patruljeringen omkring værtshusmiljøerne på udvalgte tidspunkter.

–Vores kerneopgave er at skabe tryghed for borgerne. Når vi får meldinger om, at der er borgere her i landsdelen, som ikke føler sig trygge, når de går ud i nattelivet, så reagerer vi prompte. Vores betjente vil derfor i den kommende tid skærpe opmærksomheden på indsatsen mod uhensigtsmæssig adfærd i nattelivet, udtaler politiinspektør Claus Nørgaard.

Midt- og Vestjyllands Politi har på nuværende tidspunkt kendskab til ganske få hændelser, hvor borgere har følt sig krænkede i nattelivet i Thisted.

-Vi er selvfølgelig meget interesserede i at høre fra andre borgere, der kan have oplevet at føle sig krænkede – og det uanset, om der er tale om udenlandske - eller danske gerningsmænd. Enhver henvendelse vil selvfølgelig blive taget meget alvorligt, udtaler politiinspektør Claus Nørgaard.

Ud over den skærpede patruljering så fortsætter Midt- og Vestjyllands Politi den tætte dialog med både kommune, centerledelse, Udlændingestyrelse, restauratører og andre samarbejdspartnere. Onsdag har Midt- og Vestjyllands Politi eksempelvis besøgt asylcenteret i Thisted til et møde, hvor den danske kultur, de danske normer og lovgivning er blevet præciseret for stedets beboere.


Seneste nyt

fra Nordjylland