Politiet: Så kør dog ordentligt

Nordjyllands Politi appellerer kraftigt til, at de nordjyske bilister kører ordentligt og overholder de almindelige færdselsregler - også selvom der er trafikkaos flere steder på motorvejen på grund af asfaltarbejde i Limfjordstunnellen.

Politiet oplever, at der er mange trafikanter, der kører i nødsporet, ligesom der er flere meldinger på, at utålmodige bilister vender bilen på motorvejen og kører i den forkerte kørselsretning for at komme ud af køen, de er fanget i.

- Det må man simpelthen ikke. Det er et kæmpe problem i forhold til udrykningskøretøjer, og så er det ulovligt. Det koster kørekortet, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

Politiet har dagen igennem opfordret bilister til at have tålmodighed i trafikken, også selv om det kan betyde op mod to timers venten på motorvejen for enten at komme nord eller sydpå gennem tunnellen.

- Vi håber meget, det bliver bedre i morgen tidlig, ligesom vi håber at trafikanterne har lært af morgenens trafik, så myldrer-trafikken her i eftermiddag kommer til at forløbe mindre kaotisk, siger vagtchefen.


Seneste nyt

fra Nordjylland