Politiet sendte 700 hjem fra julefrokost

En julefrokost med 700 gæster i Sindal Hallen blev natten til søndag lukket af politiet. Gæsterne var aggressive og ville slås og lave ballade.

700 gæster blev natten til søndag sendt hjem fra en julefrokost i Sindal Hallen i Sindal. Flere af gæsterne var oppe at slås og ville lave ballade. Politiet havde allerede været på stedet én gang for at få gæsterne til at opføre sig ordentligt, men omkring klokken 02 måtte de komme tilbage for denne gang at lukke festen helt. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Der var ellers dørmænd til stede til julefrokosten, og de havde forsøgt at holde ballademagerne under kontrol, men der blev altså ved med at være så meget uro, at politiet til sidst fik nok. Festen blev lukket i god ro og orden - bortset fra et par enkelte gæster. En af gæsterne blev så sur over, at politiet dukkede op, at han forsøgte at sparke en af betjentene.

Han er sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og blev taget med i detentionen.

I alt tre blev anholdt i forbindelse med balladen til julefrokosten. Politiet måtte også bruge peberspray for at holde ballademagerne i skak.


Seneste nyt

fra Nordjylland