Politiet søger vidner til groft overfald

Nordjyllands Politi søger vidner til et alvorligt overfald, som fandt sted i Kaas natten til lørdag.

Nordjyllands Politi håber på offentlighedens hjælp til at opklare en sag om et alvorligt overfald. Natten til lørdag blev en mand i 40'erne overfaldet af en gruppe unge på Maagevej i Kaas.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Vi tager sagen yderst alvorligt, og vi arbejder lige nu på at få identificeret alle de personer, som var på stedet, siger politikommissær Allan Overgaard fra Nordjyllands Politi.

Overfaldet skete omkring klokken 01.15 natten til lørdag. Her henvendte offeret sig til en gruppe bestående af cirka 10 unge mænd, fordi de støjede på gaden i Kaas.

- Denne henvendelse udviklede sig til, at manden blev overfaldet af fire-fem personer fra gruppen, siger Allan Overgaard, som oplyser, at offeret pådrog sig alvorlig skader i forbindelse med overfaldet.

Søger vidner

Politiet har siden efterforsket sagen intenst, men har endnu ikke fået noget gennembrud. Derfor efterlyser Nordjyllands Politi nu vidner, som kan hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmændene.

De mistænkte beskrives som mænd på cirka 18 til 25 år, 180 til 190 centimeter høje og kraftige eller muskuløse af bygning. Den ene bar kasket. 

Allan Overgaard oplyser, at de formodede gerningsmænd flygtede fra stedet på knallerter og i personbiler. Der blev observeret en hvid personbil, som kørte fra stedet.

Politiet formoder, at gerningsmænd og personer fra gruppen stammer fra eller har relationer til lokalområdet omkring Kaas og de nærliggende byer.

- Det er en alvorlig sag, som vi skal have opklaret, så har man viden om sagen, så ring til os: Vi sidder klar ved telefonerne, siger Allan Overgaard.   

Hvis man har relevante oplysninger i sagen, kan man kontakte Nordjyllands Politi op telefonnummer 114. 


Seneste nyt

fra Nordjylland