Politiet søger vidner til vanvidskørsel

Foto: Arkiv

Politiet hører gerne fra folk, der så noget, da en 35-årig mand torsdag eftermiddag påkørte flere biler under biljagt i Aalborg.

Så du en blå Seat køre vildt gennem Aalborg, på Boulevarden, Louisegade og Danmarksgade? Eller var du måske selv involveret? Så hører Nordjyllands Politi meget gerne fra dig.

Vanvidskørslen skete under en biljagt i Aalborg i går. Politiet havde stoppet en 35-årig mand på J.F. Kennedys Plads klokken lidt i fem torsdag eftermiddag, angiveligt fordi han havde været oppe at slås med en person der. Men manden stak af i sin bil og havde under flugten held med at påkøre op til flere andre biler, før han smed sin bil i Danmarksgade og fortsatte til fods. 

Læs også Påvirket flugtbilist påkørte biler i Aalborgs midtby

Ved 18-tiden lykkedes det politiet at anholde flugtbilisten på havnefronten i Aalborg. Han er af flere vidner blevet beskrevet som stærkt påvirket, og politiet har fortalt, at han er en gammel kending.

Den blå Seat, den 35-årige mand kørte i, er nu konfiskeret, og manden kan se frem til flere sigtelser - for både færdselsovertrædelser og vold. Men Nordjyllands Politi vil altså også gerne høre fra vidner og eventuelt involverede. Politiet kan kontaktes på telefon 114, og alle henvendelser behandles anonymt.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord