Politiet undersøger henvendelser efter bankrøveri

Politiet har fået enkelte henvendelser efter offentliggørelsen af et overvågningsbillede fra det væbnede røveri i Sindal.

Tirsdag eftermiddag blev der begået væbnet røveri mod Sparekassen Vendsyssel i Sindal. Nordjyllandspoliti offentligjorde efterfølgende overvågningsbilleder fra røveriet, hvilket har givet enkelte henvendelser, som Politiet følger op på. 

Røveren beskrives som mellem 18 og 20 år, 175 cm høj og almindelig af bygnig. Under røveriet var han iført fullfacestyrthjelm og sort jakke. Han truede personalet i sparekassen med en sort pistol, hvorefter han stak af fra stedet på en knallert.

I den seneste tid har flere røverier hærget Nordjylland. Politiet undersøger, om der er en forbindelse mellem dem, men de vil endnu ikke udtale sig konkret om dette. De nævner dog et andet røveri, der har flere sammenfald med tirsdagens røveri mod Sparekassen Vendsyssel.

Den 30. januar blev Dagli'Brugsen i Lendum udsat for et væbnet røveri, hvor gerningsmanden ligeledes med en pistol truede ekspedienten og stak af fra stedet på knallert. Politet vil dog ikke bekræfte nogen forbindelse mellem røverierne, men undersøger muligheden.

Har du oplysninger om gerningsmanden så ring til Nordjyllanspoliti på telefon 114. 


Seneste nyt

fra Nordjylland