Politiet: Vi har fået gode spor

Gode tip fra borgerne har ført politiet på sporet af en far, der er gået under jorden med sin søn. Eftersøgningen foregår lige nu i Nordjylland.

Jagten på den 46-årige Lars Jørgen Nielsen, der er gået under jorden med sin 10-årige søn Tobias, nærmer sig måske en afslutning. 

En borgerhenvendelse er så præcis, at Nærpolitiet i Brønderslev har fået noget konkret at gå efter. 

- Vi betragter henvendelsen som særdeles positiv, og den giver os noget specifikt at arbejde videre med. Vi aner lys for enden af tunnelen, siger politiassistenten Christina Beck. 

- Vores spor gør, at vi intensiverer eftersøgningen her i Nordjylland, og vi opfordrer nordjyderne til at give os besked, hvis de ser manden og sønnen, siger Christina Beck. 

Ifølge politiet har Lars Jørgen Nielsen unddraget sig rettens og Børne- og Ungeudvalgets afgørelse om, at Tobias skal være anbragt i familiepleje, da Tobias behøver et professionelt behandlingsmiljø, som kan tilgodese hans behov.

Lars Jørgen Nielsen og Tobias er sidst set i Tønder og Abild i Sønderjylland midt i november måned.

De har tidligere boet i Dronninglund og Hjallerup i Nordjylland og politiet mener, at der er sandsynlighed for, at de vender tilbage hertil.

Lars Jørgen Nielsen er 46 år gammel og sønnen Tobias Nielsen 10 år.

Ser du Lars Jørgen og Tobias, eller har du oplysninger til sagen, bedes du henvende dig til Nordjyllands Politi eller Syd-og Sønderjyllands Politi på 114.

Flere nyheder fra TV2 Nord