Poolparty for vaskeægte vandhunde

I Frederikshavn var der vandplaskeri, pelspleje og negleklipning, da hundesvømmehallen Joy4Dogs fejrede to års fødselsdag med åbent hus.

Det var en helt særlig målgruppe, der var inviteret til fødselsdag i Frederikshavn søndag. Fødselaren var nemlig hundesvømmehallen Joy4Dogs. For to år siden åbnede stedet, hvor hunde blandt andet kan blive genoptrænet og have det sjovt samtidig.

- Svømning er rigtig skånsomt for led og knogler, så man kan bruge det både til genoptræning og til hvis man vil lege med sin hund og styrke musklerne, siger Heidi Karlsson, der er hundemassør og medejer af Joy4Dogs.

Når man har fødselsdag, må man gerne gøre lidt ekstra ud af dagen, og det havde de også gjort i hundesvømmehallen. Ved små stande kunne hundeejere få rådgivning om pelspleje, sundhed og negleklipning.

En af gæsterne var den fireårige newfoundlænder Alma, som var taget til fest med ejeren Ann Burmester. De to er vant til at svømme sammen udendørs, men om vinteren har Ann Burmester savnet et sted at tage hen.

- Jeg synes, jeg har fået rigtig meget rådgivning. Jeg er meget positiv over det, siger hun.

Dagens helt store stjerner er fem hunde af racen löwchen samt en bullterrier, som demonstrerer deres svømmeevner i poolen.

- Det styrker dem rigtig meget. Tit, når de kommer ind, ryster de på benene, fordi de bruger musklerne rigtig meget, siger Kathrine Sund fra Frederikshavn, som er avler, og som er flittig gæst i svømmehallen.

Se hele reportagen fra fødselsdagsfesten her:

Der var lagt op til sjaskvåd fødselsdagsfest ved Joy4Dogs i Frederikshavn. Her stod den også på pelspleje og negleklipning.

Seneste nyt

fra Nordjylland