Poulstrup-røvere fængslet

Foto: Per Frank Paulsen

Tirsdag blev syv rumænere fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Hjørring. De er sigtet for mandagens røveri mod Kwik Spar i Poulstrup. [b]OPDATERET 18.05[/b]

Efter dagens grundlovsforhør er alle syv rumænere blevet varetægtsfængslet i fire uger. Tre af dem kærede afgørelsen. Nordjyllands Politi skal nu undersøge sagen nærmere.

Sagen kort:

Mandag morgen forsøgte syv rumænere at begå tricktyveri i Kwik Spar i Poulstrup. Fem af personerne var inde i butikken, hvor de forsøgte at skabe forvirring, blandt andet ved at bede personalet om forskellige, usædvanlige ting. Det fortalte vicepolitikommissær Peter
Skovbak fra politiet i Hjørring til TV2/Nord efter røveriet.

En af de ansatte i Kwik Spar fattede mistanke, og gik ud i baglokalet, hvor butikken opbevarede nogle penge. Nogle af røverne fulgte efter hende, holdt hende tilbage og tvang hende til at udlevere pengene. Fordi der blev brugt tvang, betragter politiet nu sagen som et røveri.

Det lykkedes politiet at pågribe de syv rumænere kort efter røveriet.

En nærmere kropsvisitation viste, at den kvindelige del af banden havde gemt nogle af pengene fra røveriet i underlivet. Røntgen skal nu afgøre, om der er skjult flere penge.

Flere nyheder fra TV2 Nord