Præsteindsættelse i Utzon Center

Auditoriet i Utzon Centeret i Aalborg, lægger hus til, når Vor Frue sogn den 7. september byder velkommen til to nye præster. Udsigten over Limfjorden bliver altertavle, når domprovst Arne Mumgaard under en gudstjeneste i auditoriet indsætter Vor Frue sog

Vor Frue Kirke renoveres
Vor Frue kirke gennemgår det her efterår en større renovering og er derfor lukket. Men det får ikke kirkens liv til at stå stille. Henover sommeren har menighedsrådet skullet vælge ny præst til begge kirkens præstestillinger.

Grethe Holmriis ny sognepræst
Det har ført til, at Grethe Holmriis er tiltrådt stillingen som kirkebogsførende sognepræst. Hun er et kendt ansigt i Vor Frue sogn, da hun i flere år har været tilknyttet kirken i en 1/3 præstestilling, mens hun samtidig har varetaget et job som sygehuspræst.
Fremover skal Grethe Holmriis være fuldtidspræst ved Vor Frue kirke.

Lotte Lyngby Nielsen ny sognepræst
Hendes tidligere stilling overtages af Lotte Lyngby Nielsen, der er et nyt ansigt som præst i sognet. Hun har indtil nu været præst i Sebber, Bislev og Ejdrup vest for Nibe.

Gudstjeneste i Utzon Center
Kirkens renovering har ført til, at indsættelsen af de to præster må finde sted under andre rammer. Derfor har kirken lånt plads i et af sognets smukkeste og nyeste rum, nemlig auditoriet i Utzon Centeret.

Festlig gudstjeneste
Her vil der finde en festlig gudstjeneste sted, hvor både Vor Frue kirkes sangere samt kirkens Drenge og Mandskor medvirker under ledelse af organist Rikke Kursch.

Det er første gang, at det nye Utzon Center danner ramme om en gudstjeneste, men med sin overvældende og smukke arkitektur er der ingen tvivl om, at Centeret vil egne sig som kirkerum.


Seneste nyt

fra Nordjylland